Få svar på dine spørgsmål

Se hvad vores kunder ofte spørger os om.

Du modtager 2 par BetterBasic underbukser hver anden måned til kun 249 kr inklusiv levering. De første par koster kun 99 kr, der er ingen binding og medlemskabet starter 14 dage efter bestillingen af din prøvepakke.

Din prøvepakke vil du allerede modtage 1 – 2 dage efter bestilling, 14 dage efter starter medlemskabet og du vil modtage 2 par BetterBasic underbukser hver anden måned.

Leveringen af BetterBasic er altid gratis, hvad end du køber vores prøvepakke til 99 kr eller er fast modtager af BetterBasic.

Vores underbukser er produceret i 92% modal og 8% elastan, de er miljørigtige og i naturligt textil, er åndbare, virker kølende ligesom silke og desuden er BetterBasics svedtransporterende.

Når du handler for første gang på BetterBasic opretter du en konto, med den kan du via menuen øverst til højre logge ind.

På din profil, vil det være muligt at opsige dit medlemskab allerede 72 timer efter dit køb.

Ellers kan du nemt og enkelt kontakte os både på hej@betterbasic.dk.

BetterBasic er til dig, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet og komfort men samtidigt brænder for et minimalistisk og stilrent look, vi er ikke bare basic, vi er BetterBasic.

Ja! BetterBasic er fremstillet i Modal som udvindes fra cellulose der er et af de mest almindelige organiske stoffer i naturen – Modal findes i planternes cellevægge – f.eks. træer , græs og halm. Der bruges eksempelvis 20 gange mindre vand ved dyrkning af Modal end der gør ved Bomuld.

BetterBasics er utroligt formstærke, de hverken krymper eller krøller i stoffet – de er lavet i et ekstremt blødt materiale som giver den bedste komfort – de er miljørigtige og i naturligt textil, er åndbare, virker kølende ligesom silke og desuden er BetterBasics svedtransporterende.

Vi yder 100% tilfredsheds garanti, er du utilfreds, vil vi gøre alt der står i vores magt for at hjælpe dig!

Kontakt os på e-mail: hej@betterbasic.dk

NEJ!

Hos BetterBasic har vi ingen binding. Det er gratis de første 14 dage, så du som kunde selv kan vurdere om BetterBasic er noget for dig.

Derefter kan du allerede efter 72 timer afmelde dig via den profil du opretter ved bestilling.